asociatia-organizatia-sos-satele-copiilor-romaniaAsociatia SOS Satele Copiilor Romania este beneficiara incasarilor obtinute din vanzarea cartii de povesti pentru copii „Vraja, Vis, Valentina si-un dichis”, editata la initiativa Primariei Municipiului Bucuresti prin Creart. Cartea prezinta o originala poveste de Craciun din care copiii vor putea afla peripetiile sarpelui Stanica, aventurile Netei Eticheta sau cum a venit pe lume puzzle-ul Crisan.

Volumul va fi lansat vineri, 28 noiembrie, la sediul Creart din Piata Lahovari nr.7, incepand cu orele 11:00. La eveniment vor participa copii din SOS Satul Copiilor Bucuresti carora li se vor citi in premiera cateva povesti din carte, reprezentanti ai SOS Satele Copiilor Romania, Primarul Municipiului Bucuresti domnul Sorin Oprescu precum si reprezentanti din presa.

Cartea va putea fi achizitionata incepand cu 29 noiembrie pana pe 28 decembrie, la Targul de Craciun „Bucharest Christmas Market”, de la Casuta SOS din Piata Universitatii, precum si de la sediul asociatiei din Calea Floreasca nr 165.

Incepand cu 29 noiembrie, in cadrul Targului de Craciun va fi lansata campania „Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun…”, campanie organizata de Primaria Capitalei in parteneriat cu SOS Satele Copiilor Romania. La Casuta SOS va fi amplasat si un „Bradut al dorintelor” impodobit cu stelute in care copiii i-au scris lui Mos Craciun ce isi doresc. Vizitatorii pot alege o steluta din brad si pot face o donatie in beneficiul copiilor.

Sumele incasate in urma campaniei „Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun…” vor fi folosite de asociatie pentru cresterea si ingrijirea de tip familial a celor peste 240 de copii si tineri din cele 3 Sate SOS aflate in Bucuresti, Hemeius – Bacau si Cisnadie – Sibiu.

Despre SOS-Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani in lume si de 24 de ani in Romania – „oferim o familie iubitoare pentru fiecare copil”. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Children’s Villages International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.