afis teatru nico f tarifO interesanta initiativa a Companiei Mara Study Turism din Bucuresti este aceea de crea programe speciale educationale destinate copiilor cu varste cuprinse intre 11-17 ani.

Anul acesta TABARA DE TEATRU si Pictura (English throught Theatre & Painting”) in limba engleza va aveal loc in perioada 25 august – 1 septembrie 2014, unde se va pune in scena “Macbeth” de William Shakespeare

(cerinta: nivel mediu engleza)

Prima editie a taberei de teatru in limba engleza a avut loc la Rasnov in iulie 2013 si a fost foarte apreciata de catre copiii participanti si parinti deopotriva.

Regizorii britanici au reusit sa insufle copiilor dragostea pentru arta teatrala si pentru geniul lui Shakespeare, sa le descopere si sa le cultive talentul, creand impreuna un spectacol deosebit in limba engleza.

In vara 2014, programul va fi coordonat din nou de tanarul regizor Nico Vaccari din Marea Britanie.

Asadar, Nico este persoana ideala alaturi de care copiii vor lucra la punerea in scena a faimoasei povesti despre ambitie si razbunare „Macbeth” de William Shakespeare.

teatrupicturaTabara se va desfasura in cadrul Centrului de Agrement Valea Iazurilor, care se

afla pe malul lacurilor Mostistea, la 24 km de Bucuresti si are o priveliste deosebita asupra salbei de lacuri. Arhitectura interesanta in forma de vapor a restaurantului rustic, aleile amenajate cu gust, facilitatile de agrement si personalul prietenos sunt cateva dintre atractiile complexului.

Principala activitate desfasurata in aceasta tabara va fi pregatirea spectacolului de teatru in limba engleza, sub toate aspectele sale: arta actorului, miscare, dictie, costume, decoruri.

Andreea Gheorghiu, artist plastic, va initia participantii in tainele picturii. La final se va organiza o expozitie cu lucrarile executate in timpul taberei.

Workshop-urile vor avea loc in spatii special amenajate.

Cursurile de limba engleza vor avea ca tema textul spectacolului.

La sfarsitul taberei, parintii, rudele si prietenii vor putea asista la reprezentatia piesei.

In timpul liber, copiii vor avea posibilitatea sa participe si la activitati de recreere,

precum: tenis, plimbare cu telegondola, minigolf, echitatie.

Detalii despre program la tel 0736913866, www.mara-study.ro