expert-inDuminică, 1 iunie 2014, Primăria Orașului Amara în parteneriat cu Asociația Expert-in vă invită să luaţi parte la programul Centrului de Tineret Amara, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.
Evenimentul va debuta la ora 11:00, în faţa Primăriei Amara, cu o Cafenea publică, prilej cu care sunt asteptaţi tinerii din oraşul Amara, pentru a-şi exprima opiniile la o ceaşcă de ceai alături de autorităţile locale. La aceaşi oră, cei mici sunt aşteptaţi în cladirea Casei de cultură, unde va rula special pentru ei un desen animat. Programul va continua cu Vânătoare de comori (treasure hunt), care va avea startul din faţa Primăriei Amara la ora 13:00.
Începând cu ora 15:00, cetăţenii oraşului sunt aşteptaţi cu mic, cu mare la prezentarea atelierului de improvizaţie, susţinut de tinerii Centrului de TINERET Amara, care vor avea ca invitaţi trupa Backstage Boys.
Scopul evenimentului de a face cunoscute atelierele Centrului de TINERET Amara, dar si de a sărbători împreună, copii, tineri, părinţi şi autorităţi publice locale într-un cadru nonformal, Ziua copilului, a copilului din fiecare dintre noi!
Pentru mai multe detalii, persoana de contact: Alexandra Matei, tel. 0727193692.

Alin Potinche
Președinte Expert-in

http://www.facebook.com/Expert-in
E-mail: asociatiaexpertin@gmail.com
Tel: 0722610853