Ești pasionat de SF și vrei să-ți dezvolți abilitățile de scriere?Dar să înveți de la două forțe ale SF-ului românesc? Michael Haulică și Marian Truță te vor antrena în scrierea de science-fiction și nu doar atât: vei afla și care sunt bunele maniere ale debutantului față de edituri și reviste și ce-i scoate din minți pe editori.

afis_atelier_SFAtelierul de scriere SF este organizat de Revista de Povestiri și Bookblog.ro în perioada 12 mai – 22 iunie, la București. Cursul cuprinde 12 întâlniri, câte două pe săptămână (lunea și joia de la 19:00), în ceainăria La un ceai. Editurile Nemira și Millenium Books vor oferi cărți cadou participanților iar, la finalul atelierului, cele mai bune povestiri vor fi publicate în revistele CPSF și Argos.

Mai sunt doar cinci zile până la finalul înscrierilor, pe 9 mai. Dacă vrei să participi, trimite pe mail la adresa simina[at]revistadepovestiri[punct]roa unei recenzii la o carte SF (cu diacritice și cu acordul pentru publicarea ei pe Bookblog.ro). Numărul de locuri este limitat la 15. Confirmarea participării se face în ordinea plății avansului de 300 de lei, jumătate din costul cursului.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revistadepovestiri/atelierSF.