In perioda 14-16 iunie 2013, în oraşul Zlatna, judeţul Alba, din România se desfăşoară prima ediţie a Festivalului Internaţional de Film Etnografic (FIFE) Zlatna.  Vă transmitem pe această cale invitaţia oficială de a participa la acest eveniment cultural şi, totodată, vă rugăm să ne sprijiniţi în mediatizarea festivalului.

zlatnaFestivalul Internaţional de Film Etnografic Zlatna îşi propune să propage cultura şi tradiţiile româneşti, prin intermediul promovării tinerilor artişti. Acest festival ajută la formarea şi educarea cineaştilor independenţi, are rolul de a descoperi noi talente şi promovează schimbul de valori culturale cu alte ţări. Festivalul este deschis şi profesioniştilor cineaşti care doresc să contribuie la edificarea patrimoniului cultural naţional sau internaţional. Data limită de înscriere a filmelor în competiţie este de 10 iunie a.c. Nu în ultimul rând, FIFE Zlatna se doreşte a fi o poartă de lansare şi educare a tinerilor comunităţii. În acest sens, primarul Zlatnei, Silviu Ponoran a propus înfiinţarea unui Centru cultural al artelor vizuale, care să aibă şi o casă de producţie proprie.

Festivalul-International-de-Film-Etnografic-2013-20130528114027Suntem onoraţi să participaţi la Festivalul Internaţional de Film Etnografic (FIFE) Zlatna.

Precizăm că FIFE Zlatna este organizat de către Primăria Zlatna. Toate detaliile tehnice legate de acest festival se regăsesc pe site-ul festivalului, www.etnofilmzlatna.ro.

Coordonator de proiect: Elena Boholţ
0733.876.010
elena.boholt@etnofilmzlatna.ro