Afis Copilareste si daruieste 1 iunieCopilărește și dăruiește este un eveniment caritabil destinat celor 100 de copii de la grădinița din comuna Vadu-Pașii, situată în județul Buzău, care au nevoie de hăinuțe, jocuri educative, jucării, cărți de colorat și de povești.

Te așteptăm să ne jucăm și să donăm unul dintre aceste lucruri pentru a-i ajuta pe cei 100 copiii de la grădinița din Vadu-Pașii, sâmbătă de 1 iunie, orele 14:00-20:00 la Caffe D’ arthe, str. Popa Nan, nr 7.

La evenimentul caritabil Copilărește va lua parte Corul Solemnis al Bisericii Delea Nouă din București, al cărui repertoriu conține cântece laice și religioase, de la prelucrări folclorice până la muzică preclasică. Concertul coral va începe la ora 15:00.

Streetcats, proiectulurbanpentruajutorareapisicilorstrăzii, va susține o lecțieeducativădespreinteracțiuneadintrecopilșipisică.

P1040314-001De asemenea, părtașii la faptebuneîipot admira pe artiștiilorpreferațiîntr-o expozițiecufotografiidincopilărialor.

De ziualor, copilașiivoravea parte de multe surprize la CaffeD’arthe, voraveaocaziasă se joacecupuiuți de pisică, sădevinăpersonajulpreferatdin desene animatesaupoveștiprinface-paintingșisăcântepieselelorpreferate la karaoke.  Iartoată această veselie sperăm să o transferăm la Grădinița de la Vadu-Pașii prin donațiile de hăinuțe, jocuri și cărți pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

Toate donațiile vor fi transportate duminică, 2 iunie, la Buzău în comuna Vadu-Pașii, iar copiii celor trei grupe ale grădiniței locale urmează să primească luni, 3 iunie.

P1040259-002