Consiliul Parohial al Bisericii ortodoxe române „Sfântul Apostol Andrei” are marea bucurie de a vă invita, cu mic, cu mare, să petrecem împreună un Elegant Revelion Românesc la cumpăna dintre ani. Va fi o ocazie să ne amintim cu drag de momentele plăcute din 2012 și să primim cu credință și încredere în mai bine anul care vine, 2013.

Evenimentul va avea loc la The Ballroom (www.theballroom.org), una dintre cele mai elegante săli din Bethesda, MD (situată central, aproape de DC și Virginia), rezervată în exclusivitate pentru acest eveniment deosebit.

Vom avea parte de un bogat meniu cu specific românesc (inclusiv delicioasele deserturi) și numeroase alte surprize culinare (open buffet). Mai multe sortimente de vin românesc și apă minerală Borsec sunt incluse în meniu. Serviciile de calitate vor fi oferite de către firma „Elegancia Caters.”

Toată noaptea vă veți bucura de o selecție de piese românești de muzică de dans și voie bună dar și de ultimele hit-uri internaționale oferite de către DJ Emil Delca.

Pentru copii, vor fi special amenajate mai multe săli de joacă, sau de odinhă. Ei vor beneficia de un meniu special, gratuit.

Costul de participare este o donație de $125 pentru biserica „Sfântul Apostol Andrei.” Copii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită! Parcarea pentru eveniment este de asemenea gratuită! Plata se poate face: cu bani în numerar la biserică (9111 River Rd, Potomac, MD 20854); cu cec pe numele „St. Andrew Romanian Orthodox Church” (la memo, vă rugăm să treceți „Revelion”) trimis la adresa: PO Box 59836, Potomac, MD 20859-9836; sau direct pe website-ul bisericii, cu o carte de credit sau printr-un cont PayPal: www.sfantulandrei.org

Deoarece locurile la mese sunt limitate, vă rugăm să vă anunțați din timp toți prietenii dumneavoastră și să vă înscrieți cât mai repede fie prin email: evenimente@sfantulandrei.org sau la telefonul: 301-213-1570 (Dana Cazacu).