Young Professionals Club are placerea sa va invite la lansarea primei cafenele non-profit din Romania- YPC Cafe. YPC Cafe este un proiect de antreprenoriat social care sustine ONG-urile si proiectele sociale cu impact pozitiv in societate. Misiunea proiectului este sa sustina comunitatea sa faca diferenta.

Conferinta de lansare va avea loc joi, 1 martie 2012 la ora 17.00. Adresa este: str. Crisana nr.21, sector 1, Bucuresti. Dupa conferinta de presa, invitatii vor putea socializa la un cocktail. Va rugam sa confirmati participarea la e-mail: office@youngprofessionals.ro sau la numarul de telefon: 0743.121.339.

In continuare lansarea se face intocmai ca-n povesti, vreme de trei zile si trei nopti. Iata ce ti-am pregatit pentru Vineri, Sambata si Duminica!

Vineri, 2 Martie incepand cu orele 22 :00, te invitam sa ne cunoatem la Welcoming Party. Ne deschidem bratele cu o atmosfera prietenoasa pentru oameni veseli si optimisti care stiu ce inseamna sa petreci pana incep sa zambeasca primele raze de soare.

Sambata, 3 Martie, iti dam ocazia sa fii pentru o seara in pielea starului tau preferat. Te asteptam la HollyWood Star Party de la ora 22:00, unde dress code-ul is a must! Cel mai inspirat costum va fi premiat! Detalii la http://www.ypccafe.ro/event/hollywood-star-party/.

Duminica, 4 Martie, de la ora 18.00 ne relaxam si ne delectam cu muzica buna in compania celor mai placute tinere voci ale momentului. Detalii la http://www.ypccafe.ro/event/seara-tinerelor-talente/.

Gasesti intregul progam de activitati pe site-ul YPC Cafe http://www.ypccafe.ro/calendar/.

Pentru detalii sau intrebari ne gasesti la office@youngprofessionals.ro sau la 0743.121.339.

Ia-ti prietenii si vino la week-endul de lansare al YPC cafe!!