Aerul de legenda al stramosilor daci se imbina perfect cu stilul Marvel al benzilor desenate semnate Mihai Grajdeanu iar scenariul de Felix Crainicu si Mihai Grajdeanu reda intocmai legendele culese de Cristi Ionita din muntii Bucegi. „Piatra Sacra” e doar prima dintr-o serie de legende transmise din generatie in generatie care cu siguranta te vor captiva atat prin firul epic intrigant cat si prin grafica exceptionala.

Legendele Dacilor vol.1 „Piatra Sacra” poate fi comandat prin posta la adresa legendeledacilor@yahoo.com. Albumul de 60 de pagini, cu coperta cartonata si legatorie de lux costa numai 27lei, la care se adauga taxele postale (7lei).

Legendele Dacilor Liberi vol1: „Piatra Sacra”

Format: 148 × 210
Nr. pagini: 60 color, print digital.
Scenariu: Felix Crainicu si Mihai Grajdeanu
Design creatura: Adrian Grajdeanu
Universul dacilor fascineaza de sute de ani. O farama din aceasta lume unica se regaseste in „Piatra Sacra”, o banda desenata care aduce o data cu sine ceva din magia celor care pe noi ne-au fermecat – geto-dacii, inaintasii nostri unici.

Bazata pe legendele care au ajuns la noi in forma orala, „Piatra Sacra” deschide seria Muntelui Ascuns – povestirile care ne poarta printre cele mai bine pastrate secrete ale geto-dacilor – intrarea in Muntele Ascuns, lumina vesnica a Pietrei Sacre sau cunoasterea fortei data de Steaua Mama fiind doar cateva dintre ele.

„Piatra Sacra” urmeaza primii pasi din drumul Micului Sfinx, aventurierul care, fara sa o stie, este pe cale sa reinvie Calea Sacra a geto-dacilor, drumul inchis de sute de ani, ferecat celor fara credinta si de a carui existenta aproape nimeni nu mai stie.

Micul Sfinx nu este singur – pastratorii tainelor sacre ii vin in sprijin. Insa, de partea cealalta, sunt cei care nu doresc sub nici o forma ca forta geto-dacilor sa reinvie. Un razboi care parea adormit de mii de ani este gata sa renasca. Nimeni nu stie de partea cui va
fi victoria, insa un lucru este cert – la finalul confruntarii, lucrurile nu vor mai fi la fel in univers.