Marti , 26 iulie 2011, orele 17.00 Pier Paolo Merlo , unul din cei trei directori regionali SAE Institute, va tine o conferinta despre Institutul SAE in lume si in Romania, urmat de discutii libere. Daca sunteti interesati , va rugam sa va anuntati intentia de a participa la adresa: bucharest@sae.edu.

Multumim!

SAE Romania este prima facultate privata in limba engleza, cu profesori straini, care functioneaza in Romania pe baza unei licente cumparate de la SAE International. www.sae.edu

Admiterea se face pe baza unor interviuri cu tenta motivationala si cunostinte de limba engleza. Fiecarui student inscris i se aloca un tutor cu care se poate sfatui pina la inceperea cursurilor.

Cursurile au durata de un an cu 2 vacante de 2 saptamini pentru Diploma* valabila in toata lumea 180 ECTS si anul 2 (degree)

* Facultatile Music business si Digital journalism au durata de 1 an.

In urma absolvirii facultatii se poate da un Master online + 3 zile examinare la facultatea Midlesex din Londra ( proprietate SAE)

La SAE primeaza practica , cursurile teoretice sunt 3 x 3 ore pe saptamina. Fiecare student are datoria de a face practica 3 ore pe zi + numaraul de ore la care se programeaza in studiouri sau la statiile individuale, pe saptamina. Facultatea este deschisa non stop.

Examenele se dau cu examinatori SAE din strainatate. Ele pot fi repetate doar o singura data fara plata.