Nunta de basm la Londra: Printul William de Wales s-a casatorit cu domnisoara Catherine Elisabeth Middleton

Nunta Prinţului William, Duce de Cambridge, cu domnişoara Catherine Elisabeth Middleton a avut loc la Westminster Abbey Vineri, 29 aprilie 2011, orele 11:00 BST (UTC +1).

Regele Mihai este prezent pentru a treia oară la Londra pentru ceremonii legate de căsătoriile membrilor Casei Regale Britanice. El a participat la nunta Reginei Elisabeta cu Printul Philip şi la nunta Prinţului Charles cu Prinţesa Diana.

Potrivit comunicatului Casei Regale a Romanei: „In seara de 27 aprilie 2011, ora 19.00, va avea loc, un dineu oficial in onoarea Majestatii Sale Regelui Mihai I, organizat de Sir Gavyn Arthur, al 675-lea Lord Primar al Londrei (2002 – 2003), cu participarea reprezentantilor „Guild Of Freemen of the Citz of London”. A doua zi, la ora 13.00, Familia Regala a Romaniei va lua parte la un pranz oferit de Altetele Lor Regale Ducele si Ducesa de Gloucester, la Palatul Kensington. La ora 15.30, ca parte a ceremoniilor cu ocazia primirii Libertatii Orasului Londrei, Majestatea Sa Regele Mihai va semna in Cartea Libertatilor („Freedom Book”) a Londrei, document in care se afla inregistrate toate persoanele distinse cu aceasta onoare. La evenimentul de la Guildhall Curtea Asistentilor „Guild Of Freemen of the Citz of London”, alaturi de Şambelanul Londrei vor fi prezenti in costume traditionale oficiale, si se vor prezenta materiale de la vizitele Suveranilor romani la Londra.”
Joi, 28 aprilie, Familia Regala a Romaniei a participat la receptia oferita de Camera de comert romano-britanica in cadrul Institutului Cultural Roman din Marea Britanie si la dineul oficial organizat de Lady Elizabeth Shakerley la Mandarin Oriental Hyde Park.

Vineri 29 aprilie Majestatea Sa Regele Mihai si Principesa Mostenitoare au participat la Westminster Abbey la ceremonia nuntii Principelui William cu Catherine Middleton, iar la finalul ceremoniei de casatorie, la masa oferita de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckhingham.

cititi tot artiolcul pe pagina ziarului MIORITA USA

http://www.ziarulmiorita.com/article.php?story=201104291103528