Într-un moment în care oamenii au uitat sa mai râdă sau afişează doar un zâmbet de amărăciune, Doru Octavin Dumitru revine în forţa la Washington D.C. cu un spectacol la fel de spumos ca şi titlul pe care îl are: „Spuma de râs.”

Spectacolul este o concepţie, producţie şi prezentare Doru Octavian Dumitru – one man show. Spuma de râs este un produs inedit al îndrăgitului actor, care vă ajută să vă “bărbieriţi” de toate necazurile. Este un super eveniment în care veţi gasi reţeta perfectă pentru bună dispoziţie:

1. Se cumpară un bilet la spectacolul Spuma de Râs.

2. Se vine cu cel puţin 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

3. Se ocupă un loc în sală şi se închid telefoanele mobile.

4. Se aşteaptă liniştiţi începerea spectacolului.

5. După „ridicarea cortinei” tot ce se întâmplă este pe răspunderea dumneavoastră.

Spuma de râs este total diferit de celelalte spectacole pe care le-am realizat, în primul rând datorită faptului că am adus un plus de entertainment prin muzică şi dans. Despre spectacol vă mai pot spune că vom râde despre slabiciunile omeneşti şi că Spuma de râs va fi ultimul spectacol pe care îl voi susţine. Mă voi retrage pentru o perioadă, aşa că este o ocazie bună să vină la spetcacol atât fanii mei, cei care îl iubesc pe Doru Octavian Dumitru, pentru că ma vor vedea pe scenă într-o reprezentaţie cum nu s-a mai văzut până acum, cât şi pentru cei care nu mă pot suferi, pentru că va fi ultimul. În felul acesta cu toţii vor avea de câştigat,” a declarat Doru Octavian Dumitru într-un comunicat de presă.

________________________________________________________________________________________

Biserica Ortodoxă Română din Rockville, MD în colaborare cu Romanian Night Life Inc, vă invită sâmbată, 7 mai începând cu orele 18:30 la un spectacol extraordinar cu Doru Octavian Dumitru & DJ Snake. Spectacolul intitulat „Spuma De Râs” va avea loc în sala socială a Bisericii Lutherane Crusader.

Misiunea Ortodoxă Română “Sfânta Filofteia de Arges”este o instituţie bisericească ce a luat fiinţă în anul 2002, cu binecuvîntarea Înalt Prea Sfinţitului Arhiepiscop Nathaniel şi îl are ca preot paroh pe Daniel Mehedincu.

În prezent Misiunea Ortodoxă Română “Sfânta Filofteia de Argeş” săvârşeşte Sfintele Slujbe la “Crusader Lutheran Church “ din Rockville, Maryland. Complexul Crusader detine un day care cu nouă săli de clasă, precum şi numeroase alte facilităţi. Sala socială a bisericii are o capacitate de 350 de locuri pe scaune şi este disponibilă pentru evenimentele românilor din Washington D.C. Metropolitan Area, indiferent de confesiune, prin grija părintelui Daniel.

Simona Botezan